Політика конфіденційності

1. Даний договір стосується всіх сервісів, продуктів та сайтів, що надаються веб-ресурсом Osvita-sk та його власниками (адміністрацією).

2. Дана угода є договором приєднання та використання сайту користувачами. Факт згоди користувача з усіма правилами цією угодою підтверджується використанням даного веб-сайту.


3. Використання сайту супроводжується збором та обробкою певних даних користувача, а саме:

3.1. інформації, наданої користувачем під час реєстрації на сайті та користування його ресурсами;

3.2. файлів cookie;

3.3. ір-адреси персонального комп’ютера користувача;

3.4. параметрів та налаштувань браузерів на ПК користувача.

3.5. інше


4. Адміністрація сайту зберігає персональні дані користувача з моменту реєстрації та упродовж всього періоду використання сайту та отримання послуг компанії. Дані включаються в загальну базу даних та зберігаються поки користувач відвідує веб-ресурс, а також ще три роки після видалення акаунту користувачем та припинення використання сайту.

5. Власник сайту оброблює персональні дані користувача з метою надання більш комфортних умов використання та функціонування ресурсу. Мається на увазі належне надання послуг авторизації, аутентифікації, збереження чи відновлення паролю, швидких та коректних відповідей на запити та листи від користувачів, поліпшення функціоналу, тощо.

6. Адміністрація сайту використовує знеособлені дані з метою налагодження актуального таргетингу, реклами та інформаційних постів, для збору статистичних даних.

7. Власник сайту може передавати персональні дані користувачів третім особам без попередження у наступних випадках: під час зміни власника новому власнику, афілійованим особам та пов’язаним співвласникам, іншим користувачам (якщо це передбачено угодою), державним органам у випадку наявності письмового запиту (якщо це передбачено законодавством країни).

8. Користувач залишає за собою право відмовитись від дублювання своїх даних на інші веб-ресурси, а також їх використання. Для цього потрібно подати письмовий запит на електронну пошту адміністрації сайту, в якому вказати всі обмеження на використання та публікацію особистої інформації.


9. В процесі використання сайту та його сервісів, на сторінках сайту можуть бути розміщені цифрові коди третіх веб-сайтів. Ці коди дозволяють збирати дані, вказані в пунктах 3.2, 3.3 та 3.4 даного договору. Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

9.1. системи для збору та аналізу статистики відвідувань, наприклад, сервіси Google Analytics;

9.2. плагіни соціальних мереж – спеціальні блоки для приєднання Facebook, Instagram, Telegram тощо;

9.3. інші ресурси.


10. Згідно з законом України «Про захист персональних даних» користувачеві надаються всі права щодо захисту його персональних даних.

11. Якщо користувач виявляє бажання розірвати згоду на обробку персональних даних, він повинен направити офіційного листа на електронну пошту адміністрації сайту, скориставшись особистою електронною поштою, адреса якої буда вказана під час реєстрації. Адміністрація має ідентифікувати користувача та розірвати з ним угоду. Власник веб-сайту може гарантувати користувачеві повне видалення його даних з загальної бази даних, окрім випадків, що встановлені законодавством країни, зокрема тих даних, що потрібні для боротьби зі злочинністю.

12. Оброблення персональних даних користувачів сайту виконується в дата-центрах, в яких розміщується все системне обладнання, що забезпечує роботу сервісів. Власник сайту несе повну відповідальність за збереження та захист інформації та виконує певні заходи, спрямовані на забезпечення їх безпеки. Доступ до конфіденційної інформації мають виключно уповноважені особи.

13. Приведений договір діє як самостійний документ.

14. Адміністрація сайту залишає за собою право в односторонньому порядку вносити корективи в договір. Щоб відстежувати зміни, скористайтеся сайтом https://osvitask.com Опубліковані корективи набувають чинності через 10 днів від дня їх оприлюднення на сайті.